Vacature: Audit manager, SpotterSelect | Werving & selectie

Audit manager

Midden-Nederland
Financiën Manager

Ervaring

Minimaal 8 jaar

Dienstverband

Vast

Aantal uren

Fulltime

Ben je een leider in hart en nieren? En wil je werken in een sterk groeiende organisatie? Dat kan! Je vindt het belangrijk dat het leveren van kwaliteit níet ten koste gaat van het welbevinden van collega's.

Functieomschrijving

Je werkt met een eigen team bij de klant, MKB, (semi-)overheid en/ of multinationals, op locatie. Samen voer je controleopdrachten uit. Je bent bekend met geavanceerde IT- en data-analyse tools. Je bent verantwoordelijk voor eigen budget(ten), klanten, planning(en) én dossiers. Écht van toegevoegde waarde zijn, daar maak jij je hard voor! Je hebt aandacht voor ontwikkelingen binnen je eigen vakgebied. Dit zie je terug in de manier waarop je de veranderende regelgeving bijhoudt, goede ideeën die je inbrengt en in de wijze waarop je collega’s inhoudelijk begeleidt.

De perfecte match

Jouw liefde voor cijfers gaat samen met een sterke focus op kwaliteit, dat blijkt wel uit tevreden klanten. Collega's kunnen op jouw aandacht rekenen! Ook gedurende de controleperiode, waarin het stressniveau aardig kan oplopen. Als er een knoop moet worden doorgehakt doe je dat zonder te aarzelen.

  • Minimaal de opleiding tot Accountant-Administratieconsulent (AA) of beter nog Registeraccountant (RA);
  • Een grote diversiteit aan klanten;
  • Een internationale oriëntatie;
  • Mogelijkheid tot participatie.

Tot slot

Service met aandacht staat voorop. Het betreft een organisatie tot 25 medewerkers. Het team in één woord: SAMEN. Met elkaar én met de klant. Een professionele inzet en het vermogen om te innoveren, dat is wat er van je wordt verwacht. De directie heeft het beste met je voor. Want hun succes begint bij jouw talent!

Solliciteer!

Wil jij aan de slag bij een organisatie die je écht waardeert? Schrijf naar mij, Florence Versteegen. Voor vragen bel +31 6 36 48 39 97. Ik ontvang graag een up-to-date cv, motivatiebrief en eventuele referenties. Mailen mag naar florence.versteegen@spotterselect.nl. Wie weet nodigen we je binnenkort uit voor een eerste kennismaking!
We hebben een eigen cupido in huis; acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.