Vacature: Freelance SEO-specialist, SpotterSelect | Werving & selectie

Freelance SEO-specialist

Remote
Data-analyse Doelgroepgericht schrijven

Ervaring

Minimaal 5 jaar

Dienstverband

ZZP (freelance)

Aantal uren

Flexibel, in overleg

Iemand met een vlotte babbel. En pen! Dat laatste spreekt voor zich. Wij zijn jouw collega-verhalenvertellers. Binnen ons familiebedrijf Next Day Global (NDG) zijn we geregeld op zoek naar freelance SEO-specialisten. Wij zijn een begrip in (bedrijfs)advies, innovatiemanagement én het design van high-end producten (en diensten). We werken voor bedrijven en de overheid. En voor individuen. Let op: we zoeken gekwalificeerde tekstschrijvers (échte SEO-specialisten).

De perfecte match

Draai jij je hand niet om voor het schrijven van wervende teksten? Je bent analytisch, creatief (ten top) en volledig thuis in de wereld van SEO (en social media). Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een absolute must. Een professioneel verhaal, origineel (foutloos) geschreven. Sta jij garant voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, kwaliteit, precisie, snelheid en trefzekerheid? Laat van je horen. Je werkt aan een SEO-plan, analyseert én verbetert de online vindbaarheid van onze klanten. Vandaag en morgen! Je scant domeinen op crawlability, rich snippets, sitemaps en sitespeed. Hoog scoren in de zoekmachines, daar maak jij je hard voor. Samen voor kwaliteit.

  • Een créateur;
  • Hoog scoren in de zoekmachines;
  • Verstand van SEA is een pré.

Solliciteer!

Wil jij voor ons aan de slag? Schrijf naar mij, Valentine Versteegen. Voor vragen bel +31 6 34 00 85 42. Ik ontvang graag een up-to-date cv, motivatiebrief en eventuele referenties. Mailen mag naar valentine.versteegen@spotterselect.nl. Wie weet nodigen we je binnenkort uit voor een eerste kennismaking!
We hebben een eigen cupido in huis; acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.